Colegio oficial de Químicos y Asociación de Químicos | Convocat un concurs per a Batxillerat amb l’objectiu de visibilitzar les dones científiques
17794
post-template-default,single,single-post,postid-17794,single-format-standard,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge | shared by vestathemes.com,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Convocat un concurs per a Batxillerat amb l’objectiu de visibilitzar les dones científiques

Convocat un concurs per a Batxillerat amb l’objectiu de visibilitzar les dones científiques

Un col·lectiu de dones neurocientífiques de la Universitat de València ha convocat un concurs amb l’objectiu de visibilitzar la dona científica, consistent en la creació d’una expressió artística original de qualsevol tipus (vídeo, fotografia, dibuix…).

La competició està adreçada a estudiantat de primer de Batxillerat i podran participar-hi grups d’alumnes de com a màxim cinc persones.

El concurs es convoca en el marc de la II Jornada de Dones Neuro, el pròxim 11 de febrer, amb motiu del Dia Internacional de la Xiqueta i la Dona en la Ciència i el lliurament dels premis serà de vesprada en un acte a la Facultat de Medicina.

El concurs vol visibilitzar a les dones científiques, preferiblement del camp de les neurociències, i els resultats més rellevants de la seua recerca.

La data final per a presentar els treballs és dimarts 5 de febrer, a través de la pàgina de Facebook de l’esdeveniment (https://www.facebook.com/neurocientifiquesUV )

Més informació en https://www.uv.es/uvweb/unitat-cultura-cientifica-innovacio-catedra-divulgacio-ciencia/ca/unitat-cultura-cientifica-innovacio-catedra-divulgacio-ciencia-1285898622434.html

No hay comentarios

Escribe un comentario